Over ons

CONSMEMA, sinds 1924

CONSMEMA is al ruim 90 jaar toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS. Wij zijn een all-round partner voor het bedenken van oplossingen alsook het leveren van efficiënt en kwalitatief productiewerk. Wij ontzorgen opdrachtgevers in diverse sectoren met onze klantgerichte en pragmatische aanpak: van engineering in 3D tot (complexe) lasconstructies, mechanische plaatbewerking, constructiewerk en verspanende bewerkingen. Op basis van efficiency en kwaliteit vormt CONSMEMA de perfecte match tussen mens en machine.

Veelzijdige professionals

CONSMEMA investeert voortdurend in nieuwe technologie en apparatuur voor de modernste en meest efficiënte productieprocessen. Dit stelt onze veelzijdige professionals in staat om middels gestroomlijnde productie een hoogwaardige kwaliteit en optimale doorlooptijden te realiseren. Dankzij de innovatieve kracht van onze engineering, gecombineerd met de inzet van 3D tekenprogramma’s, weten we steeds weer slimme en solide antwoorden te creëren op complexe vraagstukken. Ook voor efficiënt (uitvoerend) productiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. CONSMEMA beheerst het gehele proces van engineering tot productie, montage, service en onderhoud.

Certificeringen

Wij zijn ISO 9001 (2015), EN 1090-1 en ISO 3834-2 gecertificeerd. Complexe lasconstructies voeren we uit onder EN-ISO 15614-1, EN-ISO 9606-1 (voorheen EN 287-1), ASME IX, AWS D1.1 D1.2 en AWS D1.6 certificeringen.

CONSMEMA maakt deel uit van THE MACHINERY GROUP.

Consmema is part of the machinery group

KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website© 2021 CONSMEMA - Disclaimer