Lead Engineer / Projectmanager

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière bij een groeiend en innoverend bedrijf? Bekijk dan eens onze websites, dan hoef je niet verder te zoeken.

Consmema is een onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van KTB Machinery en Rothi. Vanuit ons nieuwe pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28 worden er door onze bedrijven diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. Doorlopend voeren wij met 60 collega’s innovatieve projecten uit voor opdrachtgevers binnen de prefab (beton) industrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore, machine- en apparatenbouw.

Doel van de functie:

In deze functie van lead engineer ben je in staat om na een inwerkperiode zelfstandig diverse constructies/machines te ontwerpen. Ervaring in het ontwerpen van betonmallen is een pré. Daarnaast ben je projectleider van een project en houd je overzicht over de vorderingen, de projectkosten en de begrote uren. Tot de taken behoren ook het zelfstandig maken van eventuele detail/werktekeningen t.b.v. van de productie, het inkopen van materialen en uitbesteden aan derden, bewaken van de inkooplevertijden en het melden van processtagnatie.

Benodigde competenties:

Wij zijn op zoek naar een collega met: een WTB achtergrond, aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, die binnen een korte inwerktijd zelfstandig deze functie zou kunnen
vervullen. Vrijheid, dynamiek en werken aan innovatieve projecten voor aansprekende klanten spreken jou aan. Je bent nauwkeurig, stressbestendig en kunt goed plannen. Je hebt voldoende kennis van Inventor of kunt je dit zelf snel eigen maken. Je bent in staat om na een inwerkperiode zelfstandig de engineering van een project te doen. Je beschikt over ervaring in de machinebouw en bij voorkeur kennis met complexe las-constructies. Tijdens de inwerkperiode, maar natuurlijk ook erna, zijn er meerdere collega projectmanagers / engineers die je wegwijs zullen maken in ‘onze wereld’.

Ons aanbod:

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Een goed marktconform salaris in overeenstemming met je ervaring en opleiding. De CAO voor de metaalbewerkingbedrijf is van toepassing met 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en 8% vakantiegeld. Wij zijn voornemens je een jaarcontract aan te bieden die nagebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract.

Hebben we je interesse gewekt dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren middels het sturen van een korte brief en een uitgebreide CV. Deze kun je sturen naar het volgende e-mailadres: administratie@consmema.nl


Consmema is part of the machinery group

KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website© 2019 CONSMEMA - Disclaimer