Constructiebankwerker/samensteller (32-40 uur)

Ben je ‘klaar’ met het standaard, repeterend werk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een groeiend en innoverend bedrijf? Bekijk dan eens onze website om te zien welke uitdagende projecten wij maken.

Consmema is een onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van KTB Machinery en Rothi. Vanuit ons nieuwe pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28 worden er door onze bedrijven diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. Doorlopend voeren wij met 60 collega’s innovatieve projecten uit voor opdrachtgevers binnen de prefab (beton) industrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore en machine- en apparatenbouw.

De functie:

Als constructiebankwerker/samensteller bij Consmema heb je een sterk afwisselende functie, waarbij je werkt aan veel verschillende projecten en aangestuurd wordt door een teamleider. Consmema voert nauwelijks seriematig werk uit maar werkt vooral aan innovatieve projecten.

Wat moet je kunnen:

  • Je hebt minimaal een MBO niveau 3 opleiding metaal of vergelijkbaar afgerond of een afgeronde LTS opleiding met een ruime praktijkgerichte werkervaring
  • Je bent in staat tekening te lezen en hierna zelfstandig een las-constructie samen te stellen en (eventueel) af te lassen?
  • Bereid zijn om af en toe op locatie projecten in bedrijf te stellen
  • Ruime ervaring in het MIG/MAG lasproces
  • Accuraat en zelfstandig werkzaamheden oppakken

Herken je jezelf in bovenstaande profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wat kunnen we je bieden:

  • Een uitdagende functie met zeer wisselende werkzaamheden mede door onze innoverende projecten.
  • Een goed marktconform salaris in overeenstemming met ervaring en leeftijd.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen, eventueel ondersteund in het werk of met opleidingen.
  • De CAO voor de metaalbewerkingbedrijf is van toepassing met 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en 8% vakantiegeld bij een fulltime dienstverband.
  • Wij zijn voornemens je een jaarcontract aan te bieden die na gebleken geschiktheid wordt omgezet in een vast contract. Tevens zijn er mogelijkheden om deze functie parttime in te vullen (min. 32 uur)

Hebben we je interesse gewekt?

Graag nodigen wij je uit om te solliciteren middels het sturen van een korte brief en een uitgebreide CV.
Deze kun je zenden naar het volgende e-mailadres: administratie@consmema.nl

Consmema is part of the machinery group

KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website© 2019 CONSMEMA - Disclaimer