Junior productiemedewerker

Wil jij je ontwikkelen bij een innovatief bedrijf in de metaalsector? Dan is Consmema hét bedrijf voor jou. Kijk ook eens naar onze projecten.

Innovatieve projecten

Consmema is onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van KTB Machinery en Rothi. Vanuit ons nieuwe pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek ontwikkelen we diverse constructies en producten. Bovendien denken en voeren we uiteenlopende turn-key projecten van A tot Z uit. Met 60 collega’s werken we doorlopend aan innovatieve projecten voor opdrachtgevers binnen de prefab (beton)industrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore en machine- en apparatenbouw.

De functie

Als junior productiemedewerker werk je aan uiteenlopende zaken. Samen met directe collega’s zorg je ervoor dat de constructiebankwerkers zonder oponthoud door kunnen bouwen aan onze innovatieve projecten. Jouw activiteiten? Je bedient de lasersnijder, ondersteunt de zetter en verzorgt in- en externe logistieke processen. In het begin zul je met name de lasersnijder bedienen en de logistieke processen rondom de lasersnijder verzorgen. Als je dit beheerst, krijg je een uitgebreider takenpakket.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, nieuwe collega die ervan houdt om zijn mouwen op te stropen. Je werkt graag in groepsverband, maar je kan ook goed zelfstandig werken én je neemt initiatief. Ervaring is geen directe vereiste, maar dan moet je wel leergierig zijn. Je collega’s willen je graag van alles leren, dus we nodigen schoolverlaters ook van harte uit om te solliciteren. Rijbewijs B is een vereiste.

Wat bieden wij?

  • Een goed, marktconform salaris passend bij je ervaring en leeftijd
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden in een groeiend en ambitieus bedrijf
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract met 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en 8% vakantiegeld bij een fulltime dienstverband (volgens de CAO Metaalbewerkingbedrijf)

Ook werken bij Consmema?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu en stuur je motivatie en CV naar: administratie@consmema.nl

Consmema is part of the machinery group

KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website© 2020 CONSMEMA - Disclaimer