Vacature KTB Machinery: Lead Engineer (fulltime)

Over KTB Machinery

KTB Machinery is een jonge, ambitieuze organisatie, in 2015 vanuit Consmema opgericht om de oplevering van turn-key projecten in de machinebouw een flinke boost te geven. De toegevoegde waarde van KTB is de kennis van/ervaring in compleet geautomatiseerde productielijnen die hun toepassing vinden in verschillende industrieën. Met een pragmatische aanpak,‘out of the box’ oplossingen en projectmanagement sluit KTB Machinery naadloos aan bij Consmema en het andere zusterbedrijf Rothi. Onlangs zijn de 3 bedrijven verhuist naar het nieuw pand (Bedrijvenpark H2O Hattemerbroek) aan de A28 nabij Zwolle. Om de groeiambitie van KTB Machinery waar te maken zijn wij op zoek naar een Lead Engineer

De rol

Als Lead Engineer vertaal je wensen van klanten in technische oplossingen, je ontwerpt en ontwikkelt volledige constructies, machines en deelsystemen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van de benodigde capaciteit en het bewaken van de voortgang, zodat het project gerealiseerd kan worden binnen de gestelde tijd en budgetten, en conform de gewenste kwaliteit. Je onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers
en bent het aanspreekpunt en klankbord voor interne en externe engineers. Je werkt aan het optimaliseren van de werkprocessen op de engineeringsafdeling en coacht daarbij engineers op het gebied van hun persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en samenwerking.

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste techneut die stimuleert en overtuigt.

  • HBO-TU Werktuigbouwkunde of Mechatronica;.
  • Ruime ervaring als engineer in de project-machinebouw; Ervaring met Inventor en/of Solidworks;
  • Brede engineeringskennis van meerdere technieken (pneumatiek, elektrotechniek, PLC-techniek, robotica);
  • Beheersing van de Engelse taal (Duits is een pre).

Aanbod

KTB Machinery biedt: een uitdagende functie binnen een groeiende, jonge onderneming. Voldoende opleidingsmogelijkheden en ontwikkelmogelijkheden zowel op het gebied van technische diepgang als op het gebied van projectmanagement.

Informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Harald Kuster van HÆD (038) 420 39 00/ (06) 21 84 22 01, die de sollicitatieprocedure namens KTB Machinery coördineert.

Wil je reageren op deze vacature dan kan dit online via de website van https://www.haed.nl/ of via kuster@haed.nl.

Consmema is part of the machinery group

KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.
Bezoek website


ROTHI is een machinefabriek, gespecialiseerd in verspaning (draai- en freeswerk), onderhoud en reparatie en machinebouw.
Bezoek website© 2018 CONSMEMA - Disclaimer